Despre noi

CAR Diagnostic OBD SRL este reprezentant autorizat pentru produsele si licentele Smok Polonia.

Inca de la inceputul activitatii Smok Polonia s-a remarcat prin calitatea produselor si dezvoltarea functilor in comparatie cu multi concurenti producatori de scule pentru programare auto.

Spre deosebire de multe scule folosite in moment in domeniul de electronica auto si soft,produsele SMOK vin intotdeauna cu inovatii si actualizari pentru versiuni noi de software si hardware,astfel interfetele sunt intotdeauna compatibile cu noile standarde din domeniul auto.

Car Diagnostic OBD ofera servicii de vanzare si garantie pentru produsele Smok Polonia incepand cu anul 2010,avand un portofoliu mare de clienti multumiti in Romania dar si in multe tari din lume.

Intotdeauna inainte de achizitia unei licente este recomandat sa ne contactati daca nu sunteti familiarizat cu utilizarea sau nu sunteti sigur ca licenta sau produsul este cel potrivit.

Automotive Solutions Sibiu si CAR Diagnostic OBD ofera servicii de electronica auto in Sibiu Romania inca din 2010 pe toate marcile auto,astfel experienta in utilizare poate ajuta foarte mult la alegerea produsului corect si la suportul tehnic profesional pentru toti clientii Smok Romania 

Livrare Rapida

SmokTools ofera transport gratuit la produse peste 500 Euro

100% Calitate

SmokTools ofera produse de calitate

Retur

Aveti dreptul la retur in caz ca produsele nu sunt conforme cu ce ati comandat

Promotii

SmokTools actualizeaza in mod regulat promotii pe site

Calitarea produselor noastre ne reprezinta!

Help & Support

Despre noi

Newsletter

Inscriete in Newsletter-ul nostru

    Copyright © 2020 | Smoktools.ro | Toate drepturile rezervate

    Shopping cart

    0
    No products in the cart.